iFung oh iFung

Isnin, 7 Jun 2010 : Steve Jobs mewakili Apple melancarkan iPhone 4…sekali lagi yang terbaik dari Apple, lebih kurang setahun je iPhone 3Gs bertapak kat dunia daaah kuar lagi baru. Dari segi design memang org kata lari konsep dari iPhone yg mana iPhone sebelum2 adalah ngan konsep solid lengkungnya dan kini iPhone 4 plak kuar dengan konsep baru. Lari tak larilah yg pentingnya cubalaa pegang iPhone 4 tu nanti, mestilah rasa… ppperrrggghhhh…gempaknyaaaaa!! akan kuar dari mulut walaupun beriya2 cakap konsep dah larilah itulaa inilaa.. hahah…mananya tak gempak kalau Apple yg buat… ditambah dah dengan front camera for self portrait, 5 megapixel lagi tu…adooii…ada lak LED light utk support tempat gelap…

addooiiyaaaii….yg paling mashhuukk lagi, ada llaa iMovie lak dalam tu kan… skali lagi ulang ‘iMovie’…. aduhh…siap boleh editing lagi cuma dalam iPhone 4 saja…

haaiii, dunia2… tokleh laa layan sangat si Apple ni, kalau duit tu dah lebih2, tatau nak wat ape..bleh laa tukar2…tu pun tengok gak dah gi Haji ke blom…heheh….
sekadar luahan perasaan terhadap iPhone 4 je ni…takde kaitan ngan sape2… hhhaaiisshhh….boleh editing tu…(hahah..ckp lagi tu, macam tak pueh hati..)

One thought on “iFung oh iFung

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s